Aanbouw Sneek

Aanbouw expert in Sneek

Wilt u een aanbouw of uitbouw voor uw woning in Sneek? Dan kunt u terecht bij Rene Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf. Wij zorgen dat de verbouwing van uw woning tot in de puntjes wordt geregeld en maken hem helemaal naar wens. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, dan voorzien we u meteen van een scherpe offerte!

serre

Verbouw in Sneek

De verbouwing van uw woning in Sneek kunt u met een gerust hart aan ons bouwbedrijf overlaten. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en een goede reputatie. Uw aanbouw of uitbouw wordt door ons tot in de puntjes geregeld, daar heeft u zelf geen omkijken naar. We maken vooraf duidelijke afspraken, zodat u precies krijgt wat u wilt. De oplevering van uw aanbouw of uitbouw kan zowel casco als instapklaar zijn, waarbij we hem helemaal voor u aftimmeren.

Aanbouw in Sneek

Een aanbouw is een uitbreiding van uw bestaande woning in Sneek door er een stuk tegenaan te bouwen. De ruimte wordt door een deur gescheiden van de rest van het huis. Dit is ideaal als u bijvoorbeeld een slaapkamer of badkamer op de begane grond wilt creëren om uw woning levensloopbestendig te maken. Maar ook om een aparte keuken te realiseren of een werk- of studeerkamer aan de woning toe te voegen.

Uitbouw in Sneek

Een variant op de aanbouw is de uitbouw, waarbij wij (een gedeelte van) de buitenmuur naar buiten toe verplaatsen. Hiermee voegen wij extra ruimte aan een bestaande ruimte toe, zoals de keuken of de woonkamer, die hierdoor dus groter wordt. Dit is de oplossing voor veel interieurvraagstukken waar u maar niet uitkomt. Met een slimme lay-out wordt het opeens mogelijk om leuke hoekjes te creëren in uw interieur. Of u kunt eindelijk die woonkeuken realiseren waar u voorheen geen plaats voor had.

Waarom Rene Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf?

Bij ons bouwbedrijf staan uw wensen centraal. Met onze uitstekende service, ons vakmanschap en onze scherpe tarieven, zijn wij dan ook hét adres voor wie betaalbaar een aanbouw of uitbouw wil laten plaatsen in Sneek. Andere aantrekkelijke voordelen zijn:

  • 25 jaar ervaring
  • Oplossingsgericht
  • Scherpe tarieven
  • Eersteklas materialen
  • Grote service
  • Prima werk tot in de puntjes
  • Gebruikelijke garantie
Veranda

WAAROM RENE KOOLE

Rene Koole is een ervaren allround timmerman met meer dan 25 jaar ervaring, opgedaan bij verschillende, kleine bouwbedrijven.

25 jaar ervaring

Bouw- en Onderhoudsbedrijf Rene Koole bestaat al sinds april 2014.

Eersteklas materialen

De materialen die we gebruiken zijn van bewezen kwaliteit met scherpe tarieven.

Gebruikelijke garantie

Het werk dat we afleveren is tot in de puntjes afgewerkt gericht op de tevreden klant.

Offerte aanbouw of uitbouw in Sneek

Heeft u interesse in een aanbouw of uitbouw voor uw huis in Sneek? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Hiervoor belt u ons op +31 637 410 649, stuurt u een e-mail naar info@renekoole.nl of vult u ons contactformulier in. U hoort snel van ons.

Veranda