De timmerman zelf aan het woord

U wilt natuurlijk weten wat voor vlees u in de kuip heeft als u Bouw- en Onderhoudsbedrijf Rene Koole in huis haalt.

Rene Koole

“Ik ben gewoon een hele goeie timmerman. Eentje met heel veel ervaring, die meedenkt met de klant. In al de timmerjaren die achter me liggen heb ik nog nooit terug gehoeven naar een opdrachtgever om iets van mijn eigen werk af te maken. Het valt niet mee om van jezelf te zeggen dat je goed bent. Ik weet dat ik een prima timmerman ben, maar toch laat ik het liever aan onze opdrachtgevers over dat te beamen."

In april 2014 ben ik gestart met Rene Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf. Deze stap is ingegeven door de economische recessie en het feit dat ik daardoor zonder werk kwam te zitten. Uiteraard heb ik mij goed laten informeren over de mogelijkheden om als zzp’er aan de slag te gaan. Mijn ervaring in combinatie met mijn netwerk van specialisten met wie ik kan samenwerken, opgeteld bij het vertrouwen dat er voor goed werk altijd markt blijft, gaf de doorslag. René Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf was en is een feit.

Meer dan 25 jaar timmerervaring

Ervaring en werklust poets je niet zomaar weg. Ik ben een timmerman pur sang. Mijn ervaring deed ik op bij verschillende kleine bouwbedrijven. Zo zat ik 12 jaar in Swifterbant, werkte ik 2 jaar in Sloten, was ik de volgende 3,5 jaar te vinden in Uitwellingerga en tot slot werkte ik 8 jaar in Heeg. Opgeteld ruim 25 jaar. Jaren waarin ik het timmervak door en door heb leren beheersen. Groot pluspunt vind ik zelf dat ik altijd voor kleinere bouwbedrijven heb gewerkt. Daar doe je gewoon alles. De lijnen zijn kort, je hebt direct te maken met de klant.

Het oog van de timmerman

Eigenlijk is het te vanzelfsprekend voor woorden, maar aan ervaring en meedenken met de klant moet ik nog een paar kenmerken toevoegen.

  • De materialen die we gebruiken zijn van bewezen kwaliteit.
  • De tarieven die wij hanteren zijn scherp en concurrerend.
  • Het werk dat we afleveren is tot in de puntjes afgewerkt.
  • Onze service is gericht op de tevreden klant.

Bewust heb ik het over ‘we’. Ik beschik namelijk over deskundigen die weten hoe het zit met installatiewerk, dakbedekking, stucwerk, schilderwerk, noem maar op. Het bespaart u een hoop kopzorgen. Eén bedrijf dat alle werk coördineert en toeziet op de uitvoering.

foto Rene 1