Overkappingen/ Veranda’s

Maatwerk overkappingen en veranda’s

Met een overkapping of veranda in uw tuin geniet u van het buitenleven wanneer u wilt! Rene Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf is de specialist die hem voor u bouwt! Met de juiste veranda of overkapping haalt u het maximale uit uw tuin. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een op maat gemaakte oplossing en gebruiken eersteklas materialen. Hierdoor heeft u er ook nog eens jarenlang plezier van. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Tuinkamer met opbergschuur

Veranda aan huis laten plaatsen

Breng het binnenleven naar buiten met een veranda aan uw huis. Een veranda is een soort overkapping die tegen het huis is aangebouwd. Hij zorgt voor schaduw als de zon fel schijnt en houdt u droog wanneer het regent. Doordat een veranda meteen aan het huis zit, nodigt het uit om vaker buiten te gaan zitten. Veel mensen kleden hem dan ook gezellig aan als een soort tweede woonkamer. Doordat onder een veranda alles droog staat, kunt u alles gewoon buiten laten staan. Hierdoor is uw zitje altijd klaar voor gebruik. Wij bouwen veranda’s van hoge kwaliteit die passen bij de architectuur van uw woning.

Overkappingen op maat

Een overkapping is een dak op palen dat zowel tegen het huis kan worden geplaatst als los of achterin de tuin. Overkappingen zijn ideaal voor boven een terras of om een gezellig zitje te creëren, omdat ze beschutting geven tegen de elementen, zoals regen, zon en sneeuw. Maar ze zijn ook ideaal voor boven uw jacuzzi of buitenkeuken. Heel divers dus, daarom leveren wij bij overkappingen altijd maatwerk.

Verschillende afmetingen zijn mogelijk, net als verschillende soorten hout. Zo kunnen we rekening houden met de functie die u voor de overkapping in gedachten heeft. En ook met de afmetingen van uw tuin. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij denken graag met u mee.

De kracht van Rene Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf

Wie een maatwerk veranda of overkapping wil, neemt contact op met Rene Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf. Wij voorzien u van advies op maat en zorgen voor vakwerk dat helemaal naar wens is. Daar heeft u jarenlang plezier van! Andere voordelen zijn:

  • 25 jaar ervaring
  • Oplossingsgericht
  • Scherpe tarieven
  • Eersteklas materialen
  • Grote service
  • Prima werk tot in de puntjes
  • Gebruikelijke garantie
Tuinoverkapping

WAAROM RENE KOOLE

Rene Koole is een ervaren allround timmerman met meer dan 25 jaar ervaring, opgedaan bij verschillende, kleine bouwbedrijven.

25 jaar ervaring

Bouw- en Onderhoudsbedrijf Rene Koole bestaat al sinds april 2014.

Eersteklas materialen

De materialen die we gebruiken zijn van bewezen kwaliteit met scherpe tarieven.

Gebruikelijke garantie

Het werk dat we afleveren is tot in de puntjes afgewerkt gericht op de tevreden klant.

Offerte? Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer informatie of meteen een vrijblijvende offerte aanvragen voor een veranda of overkapping? Neem dan contact op per telefoon +31 637 410 649 of e-mail info@renekoole.nl, of vul ons contactformulier in, dan hoort u snel van ons.

Veranda