Nieuwbouw/ Verbouw

Nieuw bouwen

Denkt u bij ‘nieuw bouwen’ aan het neerzetten van een compleet nieuwe woning? Dat doen we niet. Waar we wel van smullen is het volledig aftimmeren van een half casco of casco huis. Helemaal naar uw eigen smaak en binnen het budget.

Met ‘nieuw bouwen’ bedoelen wij iets bouwen op een plek waar nog niets was. Een serre bouwen bijvoorbeeld, een nieuwe garage of een gezellig tuinhuisje zijn typische nieuwbouwprojecten.

Keralit gevelbekleding met kunststof kozijnen

Geen omkijken naar

Bij grotere, complexe klussen werken wij samen met vakmensen uit andere specialismen. Uw voordeel is dat René Koole Bouw- en Onderhoudsbedrijf alles coördineert en de voortgang van de nieuw- of verbouw bewaakt. U hebt daar zelf geen omkijken naar.

Maatwerk

Alles wat we doen is maatwerk. Over de precisie die daarbij nodig is hoeft u zich geen zorgen te maken. Die hebben we ruimschoots in huis. Droomt u van een nieuwe serre waar u geniet van de zon en uitkijkt op de tuin? Wilt u de keuken renoveren omdat de keukenkastjes na 20 jaar trouwe dienst uit elkaar vallen? Brengt een dakopbouw op de garage de ruimte die u zo graag wilt? Wilt u uw dak isoleren om zo de warmte binnen te houden?

Ons vak is timmeren en dit soort dromen maken wij waar. Net als wij vakkundig

  • Uw badkamer verbouwen.
  • De dakgoten vervangen.
  • Een houten veranda plaatsen.
  • Een garage bouwen of.
  • Uw (kunststof) kozijnen vervangen.
serre

WAAROM RENE KOOLE

Rene Koole is een ervaren allround timmerman met meer dan 25 jaar ervaring, opgedaan bij verschillende, kleine bouwbedrijven.

25 jaar ervaring

Bouw- en Onderhoudsbedrijf Rene Koole bestaat al sinds april 2014.

Eersteklas materialen

De materialen die we gebruiken zijn van bewezen kwaliteit met scherpe tarieven.

Gebruikelijke garantie

Het werk dat we afleveren is tot in de puntjes afgewerkt gericht op de tevreden klant.