Gevels

Gevels, van ontwerp tot onderhoud

Heeft u een specialist in gevels nodig? Dan kunt u terecht bij Rene Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf. Wij hebben sinds 2014 een solide reputatie opgebouwd op het gebied van gevelbouw, gevelrenovatie én gevelonderhoud. Wij begrijpen dat elk project uniek is en zorgen daarom altijd voor maatwerk. Met ervaren vaklieden en eersteklas materialen, zorgen wij ervoor dat u de gevel krijgt die u in gedachten had. Neem voor meer informatie contact met ons op.

gevelbekleding

Hoge kwaliteit gevels voor een concurrerende prijs

Bij ons kunt u wat gevels betreft terecht voor het ’totaal pakket’. Dat houdt in gevels plaatsen, gevels vervangen en gevelrenovatie. Een goede gevel is noodzakelijk om de binnenkant van het huis te beschermen tegen de elementen. Maar uw gevel is ook het visitekaartje naar buiten toe. Wie bij ons aanklopt voor het bouwen, vervangen of renoveren van gevels kan rekenen op hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Onze vakmensen voorzien u van een gevel die aan alle moderne eisen voldoet en die recht doet aan de bouwstijl van uw huis.

Hele project van a tot z voor u geregeld

Het bouwen, renoveren of onderhouden van een gevel is een hele operatie. Wij regelen deze klus van a tot z voor u. Zelf heeft u dus nergens omkijken naar. Onze vakmensen werken snel en goed. Door jarenlange ervaring zijn wij in staat om de werkzaamheden goed te plannen. Bovendien ronden wij het werk aan uw gevel zonder onderbrekingen af, waardoor u niet langer in de rommel zit dan strikt noodzakelijk. Zowel vooraf als tijdens de werkzaamheden zorgen we voor een goede communicatie. En heeft uzelf een vraag? Dan heeft u bij ons het gemak van één vast contactpersoon die altijd voor u klaar staat.

De kracht van Rene Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf

Of u nu een gevel wilt laten bouwen, renoveren of onderhouden, bij ons is uw gevel in goede handen. Met ons team van specialisten bent u verzekerd van topkwaliteit en heeft u zelf nergens omkijken naar. Wij zorgen dat alles naar wens wordt geregeld. Andere voordelen zijn:

  • 25 jaar ervaring
  • Oplossingsgericht
  • Scherpe tarieven
  • Eersteklas materialen
  • Grote service
  • Prima werk tot in de puntjes
  • Gebruikelijke garantie
Keralit gevelbekleding met kunststof kozijnen

WAAROM RENE KOOLE

Rene Koole is een ervaren allround timmerman met meer dan 25 jaar ervaring, opgedaan bij verschillende, kleine bouwbedrijven.

25 jaar ervaring

Bouw- en Onderhoudsbedrijf Rene Koole bestaat al sinds april 2014.

Eersteklas materialen

De materialen die we gebruiken zijn van bewezen kwaliteit met scherpe tarieven.

Gebruikelijke garantie

Het werk dat we afleveren is tot in de puntjes afgewerkt gericht op de tevreden klant.

Vrijblijvende offerte? Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per telefoon +31 637 410 649 of e-mail info@renekoole.nl, of vul het contactformulier in, dan hoort u snel van ons.