Badkamer renovatie Drachten

Badkamer renovatie Drachten – Creëer uw droombadkamer

Zoekt u een ervaren vakman voor de renovatie van uw badkamer in Drachten? Neem dan contact op met Rene Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf. Wij zijn dé specialist in het renoveren en verbouwen van badkamers. Bij ons krijgt u vakwerk en grote service voor een kleine prijs. We begeleiden uw project van a tot z, waarbij uw wensen altijd centraal staan. Schakel ons in Drachten in voor uw badkamer renovatie en wij bouwen de badkamer van uw dromen. Bel ons vrijblijvend voor meer informatie.

badkamer

Badkamer laten verbouwen in Drachten

Is uw badkamer toe aan een update? Kies dan voor een badkamer renovatie op maat. Door uw badkamer te laten renoveren in Drachten, maken we hem zowel functioneel als qua uiterlijk helemaal naar uw zin. Wij zorgen voor super strak tegelwerk en een inrichting naar wens. Wat wilt u erin hebben? Een luxe badkamermeubel, ligbad of inloopdouche misschien? U vraagt en wij maken. Bovendien bent u bij ons verzekerd van vakwerk en eersteklas materialen. Daar heeft u jarenlang plezier van.

Badkamer renovatie van begin tot eind geregeld

Laat het verbouwen van uw badkamer in Drachten maar aan onze vakmensen over. Wij maken goede afspraken met u en ontzorgen u volledig. Goede communicatie is hierbij belangrijk, daarom houden we u zowel voor als tijdens het project goed op de hoogte. Wij begeleiden de renovatie van uw badkamer van a tot z en zorgen voor een verbluffend eindresultaat dat helemaal aan uw wensen voldoet.

Heeft u grote plannen voor het verbouwen van uw badkamer, maar lukt het u niet om keuzes te maken? Dan helpen wij u graag, we beschikken over veel ervaring en voorzien u graag van advies. Wij vertalen uw wensen naar een badkamer op maat en voorzien u van een heldere offerte, zodat u precies weet wat uw badkamer renovatie kost.

Waarom Rene Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf?

Ons bouwbedrijf installeert complete badkamers in Drachten. Tijdens de renovatie staan uw wensen centraal. Naast vakwerk, kunt u rekenen op heldere afspraken en communicatie. Laat ons de renovatie van uw badkamer uitvoeren en wij creëren de badkamer van uw dromen. Andere voordelen van ons bedrijf:

  • 25 jaar ervaring
  • Oplossingsgericht
  • Scherpe tarieven
  • Eersteklas materialen
  • Grote service
  • Prima werk tot in de puntjes
  • Gebruikelijke garantie
badkamer

WAAROM RENE KOOLE

Rene Koole is een ervaren allround timmerman met meer dan 25 jaar ervaring, opgedaan bij verschillende, kleine bouwbedrijven.

25 jaar ervaring

Bouw- en Onderhoudsbedrijf Rene Koole bestaat al sinds april 2014.

Eersteklas materialen

De materialen die we gebruiken zijn van bewezen kwaliteit met scherpe tarieven.

Gebruikelijke garantie

Het werk dat we afleveren is tot in de puntjes afgewerkt gericht op de tevreden klant.

Offerte badkamer renovatie Drachten

Wilt u een offerte voor het renoveren of verbouwen van uw badkamer in Drachten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch via +31 637 410 649, per e-mail info@renekoole.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij zorgen voor een snelle reactie.

badkamer