Badkamer renovatie Leeuwarden

Badkamer renovatie Leeuwarden – Creëer uw droombadkamer

Zoekt u een bouwbedrijf voor de renovatie van uw badkamer in Leeuwarden? Rene Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf heeft jarenlange ervaring in het renoveren en verbouwen van badkamers. Bij ons bent u verzekerd van vakwerk en hoogwaardige service tegen een scherpe prijs. We begeleiden u van ontwerp tot oplevering, waarbij uw wensen altijd centraal staan. Schakel ons in voor de renovatie van uw badkamer in Leeuwarden en wij creëren de badkamer van uw dromen. Bel ons vrijblijvend, dan gaan we graag met u om de tafel!

badkamer

Badkamer laten verbouwen in Leeuwarden

Wilt u uw badkamer upgraden naar de badkamer van uw dromen? Dat regelen wij voor u met een badkamer renovatie op maat. Wij renoveren uw badkamer in Leeuwarden helemaal naar wens, met mooie tegels en de inrichting van uw voorkeur. Een luxe badkamermeubel misschien? Of een ligbad of inloopdouche? De mogelijkheden zijn eindeloos! Met vakwerk en het gebruik van eersteklas materialen krijgt u gegarandeerd een badkamer waar u jarenlang plezier van heeft.

Wij regelen uw badkamer renovatie van begin tot eind

Laat het renoveren van uw badkamer in Leeuwarden maar aan ons over. Wij zorgen overal voor en maken goede afspraken met u. Zowel voor als tijdens het project houden wij u goed op de hoogte. Wij begeleiden de renovatie van uw badkamer van ontwerp tot oplevering en zorgen dat het eindresultaat helemaal aan uw wensen voldoet.

Wilt u wel uw badkamer verbouwen, maar heeft u het totaalplaatje nog niet helemaal compleet? Dat is geen enkel probleem, we hebben veel ervaring en denken graag me u mee. Vertel ons wat uw wensen zijn en we vertalen ze naar een badkamer op maat. Daarna voorzien we u van een heldere offerte voor uw badkamer renovatie en heeft u een fantastisch eindresultaat om naar uit te kijken.

Waarom Rene Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf?

Bij ons kunt u terecht voor de installatie van een complete badkamer in Leeuwarden. Hierbij staan uw wensen centraal. En u kunt rekenen op heldere afspraken die we uiteraard altijd nakomen. Schakel ons in voor de renovatie van uw badkamer en wij creëren de badkamer van uw dromen. Ons bedrijf samengevat in 7 punten:

  • 25 jaar ervaring
  • Oplossingsgericht
  • Scherpe tarieven
  • Eersteklas materialen
  • Grote service
  • Prima werk tot in de puntjes
  • Gebruikelijke garantie
badkamer

WAAROM RENE KOOLE

Rene Koole is een ervaren allround timmerman met meer dan 25 jaar ervaring, opgedaan bij verschillende, kleine bouwbedrijven.

25 jaar ervaring

Bouw- en Onderhoudsbedrijf Rene Koole bestaat al sinds april 2014.

Eersteklas materialen

De materialen die we gebruiken zijn van bewezen kwaliteit met scherpe tarieven.

Gebruikelijke garantie

Het werk dat we afleveren is tot in de puntjes afgewerkt gericht op de tevreden klant.

Badkamer renovatie Leeuwarden? Bel gerust

Offerte aanvragen voor het verbouwen of renoveren van uw badkamer in Leeuwarden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan per telefoon +31 637 410 649, via e-mail info@renekoole.nl of door ons contactformulier in te vullen.

badkamer