Badkamer renovatie Sneek

Badkamer renovatie Sneek – Creëer uw droombadkamer

Zoekt u een vakman voor een badkamer renovatie in Sneek? U kunt terecht bij Rene Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf. Wij hebben jarenlange ervaring in het verbouwen en renoveren van badkamers. Bij ons staan uw wensen centraal. En u bent verzekerd van vakwerk, uitstekende service en een scherpe prijs. Schakel ons in voor de renovatie van uw badkamer in Sneek en wij zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Bel ons vrijblijvend voor een offerte!

badkamer

Badkamer laten verbouwen in Sneek

Wilt u werk maken van uw badkamer en deze veranderen in de badkamer van uw dromen? Schakel ons dan in voor een badkamer renovatie. Bij het renoveren van uw badkamer maken wij hem helemaal naar wens. Mooi tegelwerk, een luxe badkamermeubel of een ligbad, de mogelijkheden zijn eindeloos! Doordat wij oplossingsgericht werken, zijn er altijd meer mogelijkheden dan u denkt. Daarbij leveren we altijd vakwerk en gebruiken we eersteklas materialen voor het verbouwen van uw badkamer in Sneek. Hierdoor zult u er jarenlang plezier van hebben.

Wij regelen uw badkamer renovatie van begin tot eind

Het renoveren van uw badkamer in Sneek is een hele klus. Maar geen zorgen, wij regelen de hele verbouwing voor u. We maken goede afspraken met u en we houden u zowel voor als tijdens het project goed op de hoogte. Van ontwerp tot oplevering, wij begeleiden u tijdens het hele traject en zorgen dat alles naar wens is. Weet u wel dat het anders moet, maar heeft u het totaalplaatje nog niet helemaal compleet? Geen probleem, wij kunnen uw wensen vertalen naar een badkamer renovatie die aan al uw wensen voldoet. Wij zorgen voor een heldere offerte en een fantastisch resultaat om naar uit te kijken.

Waarom Rene Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf?

Wij installeren complete badkamers in Sneek. Bij ons staan uw wensen centraal en we maken heldere afspraken met u die we altijd nakomen. Schakel ons in en wij zorgen dat de renovatie van uw badkamer tot in de puntjes geregeld wordt. Andere voordelen zijn:

  • 25 jaar ervaring
  • Oplossingsgericht
  • Scherpe tarieven
  • Eersteklas materialen
  • Grote service
  • Prima werk tot in de puntjes
  • Gebruikelijke garantie
badkamer

WAAROM RENE KOOLE

Rene Koole is een ervaren allround timmerman met meer dan 25 jaar ervaring, opgedaan bij verschillende, kleine bouwbedrijven.

25 jaar ervaring

Bouw- en Onderhoudsbedrijf Rene Koole bestaat al sinds april 2014.

Eersteklas materialen

De materialen die we gebruiken zijn van bewezen kwaliteit met scherpe tarieven.

Gebruikelijke garantie

Het werk dat we afleveren is tot in de puntjes afgewerkt gericht op de tevreden klant.

Badkamer renovatie Sneek? Bel gerust

Wilt u uw badkamer laten verbouwen of renoveren in Sneek? Neem dan vrijblijvend contact op per telefoon +31 637 410 649 of e-mail info@renekoole.nl of vul ons contactformulier in.

badkamer