Dakkapel Leeuwarden

Dakkapel laten plaatsen in Leeuwarden

Wilt u een maatwerk dakkapel laten plaatsen in Leeuwarden? Dan bent u bij Rene Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf aan het juiste adres. Wij zijn niet van standaard en bieden u de mogelijkheid om onder andere het formaat, de raamindeling en het materiaal van uw dakkapel naar wens aan te passen. Wij zorgen vervolgens dat alles klopt. Of u de dakkapel vervolgens volledig afgetimmerd wilt of casco, bij ons kan het allemaal! Neem contact op en we voorzien u van een scherpe offerte.

Lichtstraat velux dakvensters

Maatwerk dakkapel Leeuwarden

Wilt u een dakkapel laten plaatsen in Leeuwarden die helemaal aan uw wensen voldoet? Dan bent u op zoek naar een maatwerk dakkapel van Rene Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf. Bij ons staan uw wensen altijd centraal. U geeft aan wat u wilt, waarbij u alle keuze heeft wat betreft afmetingen, raambreedte, raamindeling en materiaalsoort. Wij kunnen u hierbij adviseren en zorgen uiteraard dat uw ontwerp voldoet aan de geldende bouwvoorschriften. Met een dakkapel op maat bent u in staat om uw binnenruimte optimaal te vergroten. En u kunt de dakkapel perfect op de bouwstijl van uw woning laten aansluiten.

Dakkapel op locatie of prefab?

Wij maken dakkapellen op locatie, maar bieden ook de mogelijkheid voor prefab. Bij prefab bouwen wij uw dakkapel bijna kant-en-klaar in onze werkplaats, waarna we hem naar uw woning in Leeuwarden vervoeren. Daar wordt uw prefab dakkapel vervolgens in één keer op uw dak gezet. Hierdoor is het plaatsen van een dakkapel vlot voor elkaar en vaak al binnen een dag geregeld. Het enig wat onze monteurs dan nog hoeven te doen, is hem vastzetten en eventueel aftimmeren. Zo bent u snel uit de rommel. Dit is ook ideaal als u uw oude dakkapel door een nieuwe wilt laten vervangen.

Waarom Rene Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf?

Ons bouwbedrijf staat bekend om zijn uitstekende service, vakmanschap en scherpe tarieven. We zijn dan ook hét adres voor wie betaalbaar een maatwerk dakkapel wil laten plaatsen in Leeuwarden. Andere aantrekkelijke voordelen zijn:

  • 25 jaar ervaring
  • Oplossingsgericht
  • Scherpe tarieven
  • Eersteklas materialen
  • Grote service
  • Prima werk tot in de puntjes
  • Gebruikelijke garantie
Keralit gevelbekleding met kunststof kozijnen

WAAROM RENE KOOLE

Rene Koole is een ervaren allround timmerman met meer dan 25 jaar ervaring, opgedaan bij verschillende, kleine bouwbedrijven.

25 jaar ervaring

Bouw- en Onderhoudsbedrijf Rene Koole bestaat al sinds april 2014.

Eersteklas materialen

De materialen die we gebruiken zijn van bewezen kwaliteit met scherpe tarieven.

Gebruikelijke garantie

Het werk dat we afleveren is tot in de puntjes afgewerkt gericht op de tevreden klant.

Offerte (maatwerk) dakkapel in Leeuwarden

Bent u benieuwd wat u in Leeuwarden kwijt bent voor een maatwerk dakkapel? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn bereikbaar per telefoon +31 637 410 649, e-mail info@renekoole.nl en via ons contactformulier. U hoort altijd snel van ons.

Lichtstraat velux dakvensters