Keukenrenovatie Franeker

Keukenrenovatie Franeker – Betaalbaar een nieuwe look

Is de keuken van uw huis in Franeker toe aan een keukenrenovatie? Dan kunt u terecht bij Rene Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf. Wij renoveren uw keuken helemaal naar wens, waarbij wij u vakwerk en een uitstekende service leveren voor een scherpe prijs. Vertel ons wat uw wensen zijn, dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden voor een keukenrenovatie. Bel ons vrijblijvend voor een afspraak in Franeker en ontvang een offerte op maat.

Lichtstraat velux dakvensters

Uw keuken in Franeker weer als nieuw

De keuken van uw woning in Franeker is toe aan een nieuwe look, maar u wilt niet meteen een hele nieuwe keuken aanschaffen. Dan biedt een keukenrenovatie uitkomst. Hiermee kunnen wij uw keuken voordelig een upgrade geven. Van de kastjes tot de tegels en de keukenapparatuur, alles is aanpasbaar. Wij geven uw keuken een uiterlijk dat beter aansluit bij uw huidige smaak en wensen.

Wilt u ook overschakelen op elektrisch koken? Of bijvoorbeeld de positie van de gootsteen veranderen? Ook installatiewerk of aanpassingen aan uw water, gas en elektra nemen wij voor onze rekening. Wij regelen de hele keukenrenovatie van a tot z voor een scherp tarief.

Hele keukenrenovatie van begin tot eind geregeld

Het renoveren van uw keuken in Franeker begint met een goed ontwerp. Misschien heeft u al een helder beeld van wat u wilt, maar misschien ook niet. In dat geval voorzien we u graag van advies. We zijn goed op de hoogte van de laatste keukentrends en kunnen u helpen om uw wensen om te zetten in een ontwerp op maat. Uiteraard voorzien wij u van een heldere offerte, zodat u precies weet wat uw keukenrenovatie kost.

Gaat u akkoord met de offerte? Dan zorgen we voor een strakke planning en gaan we voor u aan de slag. Goede communicatie tijdens het project vinden we erg belangrijk, daarom houden we u tijdens het renoveren goed op de hoogte van de vorderingen. Wij zorgen voor een verbluffend eindresultaat, dat helemaal aan uw wensen voldoet.

Waarom Rene Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf?

Bij ons krijgt u precies wat u wilt: een keuken die aan al uw wensen voldoet en verder geen gedoe. Daarom staan uw wensen bij ons centraal en kunt u behalve op vakwerk ook rekenen op heldere afspraken en communicatie. Laat ons de renovatie van uw keuken in Franeker uitvoeren en krijg de keuken van uw dromen. Andere aantrekkelijke voordelen zijn:

  • 25 jaar ervaring
  • Oplossingsgericht
  • Scherpe tarieven
  • Eersteklas materialen
  • Grote service
  • Prima werk tot in de puntjes
  • Gebruikelijke garantie

WAAROM RENE KOOLE

Rene Koole is een ervaren allround timmerman met meer dan 25 jaar ervaring, opgedaan bij verschillende, kleine bouwbedrijven.

25 jaar ervaring

Bouw- en Onderhoudsbedrijf Rene Koole bestaat al sinds april 2014.

Eersteklas materialen

De materialen die we gebruiken zijn van bewezen kwaliteit met scherpe tarieven.

Gebruikelijke garantie

Het werk dat we afleveren is tot in de puntjes afgewerkt gericht op de tevreden klant.

Offerte aanvragen keukenrenovatie in Franeker

Wilt u een offerte ontvangen voor het renoveren van uw keuken in Franeker? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan per telefoon +31 637 410 649, via e-mail info@renekoole.nl of door het invullen van ons contactformulier. Wij zorgen voor een snelle reactie!

Overkapping met vlonder