Keukenrenovatie Leeuwarden

Keukenrenovatie Leeuwarden – Betaalbaar een nieuwe look

Bouwbedrijf nodig voor een keukenrenovatie in Leeuwarden? Rene Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf is dé specialist! Wij renoveren uw keuken voor een scherpe prijs, waarbij u ook kunt rekenen op vakwerk en een goede service. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan vertalen wij ze naar een keuken op maat. Meer weten over een keukenrenovatie? Bel ons vrijblijvend voor een afspraak in Leeuwarden en ontvang een offerte op maat.

Nieuwe look voor uw keuken in Leeuwarden

Is de keuken van uw huis in Leeuwarden toe aan een update? Maar wilt u niet meteen een hele nieuwe keuken kopen? Dan is een keukenrenovatie de oplossing. Zo geeft u uw keuken voordelig een nieuwe look. Nieuw tegelwerk, andere frontjes op de kastjes of nieuwe keukenapparatuur: alles is aanpasbaar. Zo geven we uw keuken een nieuw uiterlijk, dat beter past bij uw smaak, wensen en interieur.

Ook overschakelen op elektrisch koken of de gootsteen veranderen is mogelijk. Wij nemen het installatiewerk en de nodige aanpassingen aan uw water, gas en elektra voor onze rekening. Wij zorgen dat de hele keukenrenovatie van a tot z voor u wordt geregeld.

Keukenrenovatie van begin tot eind geregeld

Het renoveren van uw keuken in Leeuwarden is een hele klus, dat begint met een goed ontwerp. Als u nog niet precies weet hoe uw nieuwe keuken eruit moet komen te zien, dan voorzien wij u graag van advies. Wij weten alles van de laatste keukentrends en we kunnen u door onze ervaring helpen om het ontwerp helemaal naar uw zin te maken. Zodra het ontwerp vaststaat, voorzien wij u van een overzichtelijke offerte en weet u precies wat uw keukenrenovatie gaat kosten.

Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan we op de afgesproken datum voor u aan de slag. Goed communiceren tijdens het project vinden wij belangrijk, we houden u tijdens het renoveren dan ook goed op de hoogte van onze vorderingen. Wij gaan voor een verbluffend eindresultaat, dat volledig aan uw wensen voldoet.

Waarom Rene Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf?

Bij ons staan uw wensen centraal. Wij leveren u precies wat u wilt: een keuken die aan al uw wensen voldoet. Hierbij kunt u naast vakwerk ook rekenen op heldere communicatie en afspraken. Wij regelen de renovatie van uw keuken in Leeuwarden van a tot z. En u krijgt de keuken van uw dromen. Andere aantrekkelijke voordelen zijn:

  • 25 jaar ervaring
  • Oplossingsgericht
  • Scherpe tarieven
  • Eersteklas materialen
  • Grote service
  • Prima werk tot in de puntjes
  • Gebruikelijke garantie

WAAROM RENE KOOLE

Rene Koole is een ervaren allround timmerman met meer dan 25 jaar ervaring, opgedaan bij verschillende, kleine bouwbedrijven.

25 jaar ervaring

Bouw- en Onderhoudsbedrijf Rene Koole bestaat al sinds april 2014.

Eersteklas materialen

De materialen die we gebruiken zijn van bewezen kwaliteit met scherpe tarieven.

Gebruikelijke garantie

Het werk dat we afleveren is tot in de puntjes afgewerkt gericht op de tevreden klant.

Offerte keukenrenovatie Leeuwarden

Wilt u een keuken laten renoveren in Leeuwarden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op +31 637 410 649, stuur een e-mail naar info@renekoole.nl of vul ons contactformulier in. Wij zorgen voor een snelle reactie!