Kozijnen Drachten

Kozijnen laten vervangen in Drachten

Moeten de kozijnen van uw woning in Drachten vervangen worden? Dan is Rene Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf de vakman die u zoekt. Wij verzorgen zowel de levering als de plaatsing, waardoor u in een keer klaar bent. Zowel houten als kunststof kozijnen zijn mogelijk. Dankzij onze grote kennis bent u verzekerd van advies op maat. Daarbij zorgen we ook voor een vakkundige installatie. Wilt u meer informatie? Bel ons vrijblijvend en ontvang een scherpe offerte.

serre

Kozijnen specialist Drachten

Kozijnen spelen een belangrijke rol in zowel de functionaliteit als de uitstraling van uw woning. Naast een mooi uiterlijk, zijn namelijk ook goede isolatie, de mogelijkheid om te kunnen ventileren en inbraakveiligheid heel belangrijk. Wanneer de kozijnen van uw woning in Drachten aan vervanging toe zijn, is het dan ook cruciaal om hier meteen een slag in te slaan. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste kozijnen en zorgen ervoor dat ze vakkundig geplaatst worden.

Kunststof of houten kozijnen laten plaatsen in Drachten?

De vraag die iedereen zich stelt bij het uitzoeken van nieuwe kozijnen, is: ‘Kies ik weer voor houten kozijnen of ga ik voor het gemak van kunststof?’. Een belangrijke keuze die niet altijd even makkelijk is, want hout heeft wel degelijk zijn voordelen. Zo voegen houten kozijnen meer warmte en karakter aan uw huis toe. En bij sommige huizen zou het afbreuk doen aan de bouwstijl om niet voor hout te gaan. Eigenlijk is het enige nadeel dat ze regelmatig onderhoud nodig hebben. Dat is bij kunststof kozijnen veel minder het geval, maar die missen dan wel weer het karakter en de warmte van hout. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste kozijnen voor uw huis in Drachten.

Waarom Rene Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf?

Bij Rene Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf bent u verzekerd van vakmanschap, uitgebreide service en scherpe tarieven. Wij beschikken over uitgebreide productkennis, waardoor we u goed kunnen adviseren bij het vinden van de juiste kozijnen. En we verzorgen bij het vervangen van de kozijnen van uw huis in Drachten zowel de levering als de plaatsing. Juist, bij ons vindt u alles onder één dak. Andere aantrekkelijke voordelen zijn:

  • 25 jaar ervaring
  • Oplossingsgericht
  • Scherpe tarieven
  • Eersteklas materialen
  • Grote service
  • Prima werk tot in de puntjes
  • Gebruikelijke garantie
serre

WAAROM RENE KOOLE

Rene Koole is een ervaren allround timmerman met meer dan 25 jaar ervaring, opgedaan bij verschillende, kleine bouwbedrijven.

25 jaar ervaring

Bouw- en Onderhoudsbedrijf Rene Koole bestaat al sinds april 2014.

Eersteklas materialen

De materialen die we gebruiken zijn van bewezen kwaliteit met scherpe tarieven.

Gebruikelijke garantie

Het werk dat we afleveren is tot in de puntjes afgewerkt gericht op de tevreden klant.

Offerte kozijnen vervangen in Drachten

Benieuwd wat het vervangen van de kozijnen van uw huis in Drachten u gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte. Bel ons op +31 637 410 649 of laat een bericht voor ons achter via e-mail info@renekoole.nl of ons contactformulier. Dan nemen wij snel contact met u op.

serre