Renovatie vakantiehuis

Renovatie vakantiehuis

10-04-24

Dit vakantiehuis op een vakantiepark in Ermelo is volledig verbouwd en gerenoveerd door René Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf. Het doel was een bestaande vakantiewoning te transformeren in een modern zomerhuis die aan alle eisen en wensen van de eigenaar voldoet. Je geniet immers pas echt als je vakantiehuis je droomhuis is!
De eigenaar heeft in dit geval de aanpassingen zelf ontworpen. Indien gewenst kunnen wij daarin ondersteuning bieden – René Koole denkt graag met u mee en geeft de nodige tips. Op basis van onze ervaring en expertise bieden wij creatieve ideeën en praktische oplossingen voor het verbouwen van uw vakantiehuis.

De binnenzijde van de vakantiewoning is geheel vernieuwd en van alle gemakken voorzien waardoor het lijkt alsof er een geheel nieuw vakantiehuis is gerealiseerd:

  • Er is een uitbouw aan de slaapkamer gekomen om extra ruimte te creëren
  • Er zijn gebinten geplaatst om meer sfeer in de living te brengen
  • Het vakantiehuis heeft een moderne keuken welke ook door René Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf is geplaatst
  • De badkamer is van alle gemakken voorzien. Het plaatsen van de toiletmeubels en douchecabine hebben wij ook zelf uitgevoerd
  • De schuin gemetselde buitenmuur is aangepast naar een rechte muur, voorzien van een ondersteunende paal. Hiervoor is hardhout gebruikt. Dit geeft het vakantiehuis een modernere uitstraling.

Is uw vakantiehuis ook aan een upgrade toe? Wij kunnen in geheel Nederland uw vakantiewoning moderniseren. Voor mensen die hun vakantiewoning in het Buitenland hebben, bijvoorbeeld in Duitsland, natuurlijk is dat ook geen probleem!

Voor het aanvragen van een offerte of advies kunt u contact opnemen met René Koole Bouw- & Onderhoudsbedrijf.

Terug naar projecten