Tuinhuis

Tuinhuis

23-04-24

Indien u voortaan in het najaar wat langer wilt genieten van het buitenleven, dan kunt u eens aan een veranda of tuinhuis denken.

Het tuinhuis bestaat uit een veranda en een schuur met veel opbergruimte. De totale lengte bedraagt 8 x 3 meter. De schuur heeft een afmeting van 3 x 3 meter. De ruime veranda heeft een afmeting van 5 x 3 meter.

Zo kunt u ’s zomers genieten van een gezellige borrel met vrienden en familie, terwijl u in het najaar de waardevolle meubels van uw terras eenvoudig opbergt achter slot en grendel.

Dit tuinhuis is geheel in Douglashout uitgevoerd welke zwart geïmpregneerd is.

De vloer in de veranda kan worden voorzien van tegels of houten planken. Een houten vloer heeft als voordeel dat deze sneller warm is aan de voeten en aangenaam zal aandoen bij dagen dat de zon wat minder schijnt. Kortom, uw veranda zal ook in het Nederlandse klimaat veelvuldig gebruikt worden. Het aanbrengen van eventueel anti-slip terrasplanken of gladde vlonderplanken is mogelijk.

De fundering bestaat uit bankirai. Bankirai hardhout heeft een lange levensduur en is zeer geschikt voor buiten toepassingen. Het materiaal heeft een goede splijtweerstand, buigsterkte en is duurzaam. Het materiaal is bestand tegen aantasting door zuren en chemicaliën.

Uiteraard is de Douglas veranda aan te vullen met wanden, balustrade-delen of een eventuele schuifpui. De aanbouwhoogte is tevens aan te passen. Vrijwel alle afmetingen zijn mogelijk.

Vraagt u naar de mogelijkheden betreffende materialen, kleuren en ontwerp. Rene Koole Bouw-& en Onderhoudsbedrijf denkt graag met u mee indien u een tuinhuis, veranda of schuur wilt laten maken binnen Friesland of daarbuiten.

Timelaps video van bouw Tuinhuis

Terug naar projecten