Vlonder

Vlonder

23-04-24

Een vlonder creëert extra ruimte. Afhankelijk van de toepassing en de uitstraling kan een vlonder van hout, kunststof of composiet worden gebruikt voor een vlonder op maat. Een vlonder is goed te combineren met een veranda of buiten verblijf.

Rene Koole Bouw-& Onderhoudsbedrijf uit Sneek kan dit voor u realiseren.

  • Een vlonder kan op palen worden gezet. Hiervoor worden hardhouten palen gebruikt welke niet wegrotten. Dit wordt veelal toegepast bij een verhoogde vlonder of een vlonder aan het water.
  • Een andere mogelijkheid is een vlonder over de bestaande bestrating heen.

Een groot aantal kleuren en materialen zijn mogelijk. Naast hout en kunststof kan composiet worden geleverd. Composiet vlonderplanken beschikken over de voordelen van zowel hout als kunststof. Deze worden niet glad indien ze nat zijn. Ze zijn voorzien van een profiel wat uitglijden voorkomt. De planken bestaan niet geheel uit hout en zijn daardoor beter bestand tegen vocht. De planken zijn onderhoudsarm.

Rene Koole kan elke gewenste maat realiseren. Vraagt u naar de mogelijkheden betreffende materialen, kleuren en ontwerp. Rene Koole Bouw-& en Onderhoudsbedrijf denkt graag met u mee indien u een vlonder wilt laten maken.

Terug naar projecten