Tuinhuis met veranda

Wij hadden op een foto een Veranda met tuinhuis gezien op internet. Dit was de basis voor wat wij ook willen plaatsen in de tuin. Aan de hand van de foto heeft Rene een voorstel kunnen maken en de mogelijkheden besproken. Rene is hierna al snel begonnen met de bouw. Je kunt zien dat het door een vakman geplaats is. Alles is tot in de details gemaakt. Het is een super mooi en degelijke veranda geworden en een heerlijke plek waar we heel wat gezellige momenten zullen doorbrengen.

Top werk met continue goed overleg, echt een vakman!

R. Reekers

Installatie badkamer

In onze vakantiewoning moest een badkamer worden geïnstalleerd. Via Google kwamen we op de site van Rene terecht. De tekst stond ons aan en al vlot na het eerste telefoontje kwam hij bij ons langs.  Bij de aankoop van de badkamer heb je een bepaald plan in gedachte en dat bespraken we met Rene. Direct al kwamen er een paar technische onmogelijkheden naar boven en moest het plan gewijzigd.  Rene dacht mee en we kwamen tot een mooie oplossing en de spullen werden aangeschafd. Op de afgesproken tijd kwam Rene voor de montage.  Ook tijdens de installatie (altijd lastig in een kleine bestaande ruimte) dacht Rene oplossingsgericht mee en probleempjes werden opgelost. Hij werkte netjes en secuur. Binnen de afgesproken tijd hadden we een pracht van een badkamer waar we erg blij mee zijn.  Wij kunnen Rene dan ook zeker aanbevelen.

Fam. Schoenmaker

Isolatie garage

Na een grondige inventarisatie en een goed advies heeft René Koole onze garage geïsoleerd. Wij zijn zeer tevreden. Alles ging in goed overleg en het resultaat mag er zijn. De afwerking is prachtig geworden. De kennis en ervaring van René zorgen ervoor dat de klus soepel en vlot verloopt. Bij een volgend project zullen wij René zeker weer vragen.

Sietze & Tekla Otten

Verbouwing badkamer

Rene heeft mijn badkamer verbouwd. Hij heeft dit tot mijn volle tevredenheid uitgevoerd. Hij denkt mee en komt met goede ideeën. Hij werkt nauwkeurig en heeft de juiste specialisten bij de hand. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat.

Tristan Kouwenhoven

Rene maakt elke klus tot een feest

Wij doen in vastgoedbeheer en hechten grote waarde aan vakmensen aan wie we onze klussen met een vertrouwd gevoel kunnen uitbesteden.

Rene Koole is zo iemand. In vogelvlucht typeer ik met paar steekwoorden hoe wij Rene ervaren: creatief, punctueel, alert, zakelijk, deskundig en betrouwbaar.

Of het nu in Friesland is, in het hogere segment in de Randstad of betrekking heeft op renovatie van verhuurobjecten, Rene maakt elke klus tot een feest. Wij vertrouwen op een langdurige relatie.

Joh. Heule / Heule beheer/vastgoedmanagement

Vervanging kozijnen en deur

Rene verving bij ons 2 kozijnen en een deur. We leerden hem kennen als iemand die zorgvuldig werkt en oog heeft voor de details.

Hij leverde een stukje vakwerk, alles heel netjes afgewerkt.

De afspraken die we maakten waren ook helder. Een overzichtelijke offerte, geen ‘verrassingen’ achteraf. Tel daar de heldere communicatie en de strakke planning bij op en het resultaat is een meer dan tevreden klant.

Met het vragen van Rene Koole voor deze klus hebben we een prima keuze gemaakt. Voor herhaling vatbaar en we raden hem zeker aan bij mensen die een bouwklus hebben.

Anton Arissen

Nieuwe badkamer

 

afbeelding bij renovatie badkamer 15Rene heeft onze badkamer gerenoveerd. We zijn erg tevreden met het resultaat.

We overdrijven niet als we zeggen dat Rene een vakman is die professioneel werk aflevert. Hij heeft veel oog voor detail en dat zie je ook terug in het resultaat.

Waar hij onze ideeën richting moest geven, deed hij dat vanuit zijn vakmanschap. Wat ook wel het vermelden waard is, Rene ruimde de rommel op en liet alles keurig achter. Wat ons betreft een heuse aanrader.

Familie Wijnbergen

Bekijk de foto’s van project nieuwe badkamer

 

 

Kunststof kozijnen

René  Koole heeft bij ons de kozijnen geplaatst en de badkamer en wc vernieuwd naar volle tevredenheid. René  heeft een grote vakkennis en is daarnaast een prettige persoonlijkheid. Bij een volgende klus zullen wij René zeker weer vragen.

Peter de Rijke

Zie foto’s.